rentall logo

Půjčte si obytný vůz na dovolenou

10.12.2022 - Rentall.cz, rentall radí

Cestovat vlastním obytným vozem láká stále více lidí, jen část z nich ho ale skutečně vlastní. Pro ty ostatní jsou tu půjčovny, které jejich sen uskuteční. Průměrná doba užívání karavanu je 60 dní v roce. Platí v případě, že karavan vlastníte. U půjčoven je tato doba pochopitelně jiná, protože zákazníci je využívají jako chatu na Šumavě.

Vyrazte do přírody

 

Není nad to vyjet někam, kde budete sami, sami v přírodě. Přespěte na kouzelných místech a vytvořte si vzpomínky, které vás už neopustí. Vyrazte do hlubokých lesů, hor či luk, pozorujte hvězdy, zpívejte u táboráku. A na noc si zatopte a lehněte si do své vlastní postele. Pobyt v obytňáku skutečně stojí za to.

 

Zajímavý trend: Práce na dálku

 

Přibývá zákazníků, kteří si půjčují obytňáky, vyrazí na cestu za dobrodružstvím, ale přitom stále pracují. Možnost práce na dálku je dnes běžnou věcí, proč ji tedy nespojit i s vlastními zážitky?

 

Chcete ho? Půjčte si ho

 

Láká vás vlastní obytný vůz, ale zatím nemáte úplně vybráno? Půjčte si vybrané modely, vyzkoušejte si je a sami se pak rozhodnete, který obytňák vám padl do ruky nejlépe. Půjčovnu můžete využít pro své zkušební jízdy, při kterých si otestujete nejen své řidičské dovednosti, ale objevíte i praktické vybavení obytného vozu. 

Vyhledejte si půjčovnu, ideální pro vaše potřebyChytré vyhledávání
V našem katalogu naleznete stovky produktů z různých sektorů podnikání. Ať už se jedná o stavební techniku, automobily, skákací hrady, lodě nebo vybavení pro párty. U nás (si) půjčíte všechno.
Začít vyhledávat
Rentall: Půjčovny a jejich nabídka na jednom místě
Z blogu Rentall
Číst více