rentall logo

KARLOMIX-Trade, s.r.o.: Vaše půjčovna pro každý stavební projekt

19.05.2024 - Rentall.cz, rentall příběhy půjčoven

Hledáte spolehlivého partnera pro vaše stavební projekty?

S více než dvacetiletou historií na trhu, KARLOMIX-Trade, s.r.o. nabízí nejen prodej kvalitních stavebních materiálů, ale i profesionální půjčovnu nářadí a strojů. Naše rodinná firma založená v roce 1997 je zde, aby vám pomohla realizovat vaše stavební sny.


Historie a poslání Naše cesta začala v malém městě s jedním skladem a velkým snem. Od té doby se KARLOMIX rozrostl do více obchodních míst a rozšířil své služby. Naše hlavní poslání zůstává stejné - poskytovat kvalitu, spolehlivost a dostupnost pro každého zákazníka.


Produkty a služby Naše půjčovna disponuje širokou škálou strojů a nářadí, které jsou pravidelně servisované a udržované v top stavu. Nabízíme vše od jednoduchých ručních nářadí až po těžké stroje, jako jsou bagry a míchačky betonu. Zajistěte si vše potřebné pro vaši stavbu u nás.


Když potřebujete spolehlivou půjčovnu stavebního nářadí a materiálů, obraťte se na KARLOMIX-Trade, s.r.o. Naše dlouholeté zkušenosti a široký sortiment produktů z nás dělají ideální volbu pro každého stavebníka. Najděte co potřebujete na jednom místě rentall Karlomix a nechte nás pomoci vám vybudovat něco velkolepého.

Vyhledejte si půjčovnu, ideální pro vaše potřebyChytré vyhledávání
V našem katalogu naleznete stovky produktů z různých sektorů podnikání. Ať už se jedná o stavební techniku, automobily, skákací hrady, lodě nebo vybavení pro párty. U nás (si) půjčíte všechno.
Začít vyhledávat
Rentall: Půjčovny a jejich nabídka na jednom místě
Z blogu Rentall
Číst více